Untitled
09 dec 2012
week 51: 15 t/m 21 november

Op 15 november zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Bas en ik zijn op 16 november boodschappen gaan doen. Ik had een broodje gehaald bij de bakker en aan iedereen vroegen ze of ze het moesten inpakken of dat het daar werd opgegeten, maar Bas huilde en zonder het te vragen hebben ze mijn broodje ingepakt ;-). ’s Middags is Bas even mee geweest naar de huisarts, omdat ik zo vaak moet overgeven. Bas was bij de huisarts onrustig, maar toen we bij de apotheek waren, was hij weer vrolijk. Hij hing ongeveer op zijn kop in mijn armen naar de lampen aan het plafond te kijken. ’s Avonds kwamen Bart, Marja, Bram en Evelien frietjes eten. Bram heeft bij ons in bed geslapen en Evelien in haar campingbedje op de kamer naast Bas zijn slaapkamer. Helaas was dat niet zo’n succes, want Evelien kon niet slapen en zij en Bas werden om de beurt huilend wakker.
Op 17 november zijn we bij tante Monique en oom Anton op bezoek geweest, omdat ze bijna 12,5 jaar getrouwd zijn. Bas heeft samen met Esther en Lars lief op de grond gespeeld.
Mark is op 18 november samen met Bas bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Voor het eerst heeft Bas vandaag “gekropen”. Het is meer tijgeren, want hij beweegt zich vooral met zijn armpjes vooruit en zet dan met 1 voetje af; zijn andere beentje sleept achter hem aan. Maar, hij komt zelfstandig vooruit!!! ’s Middags zijn opa en oma Van Mierlo nog even op bezoek geweest.
Op 19 november hebben opa en oma Van Aerle even op Bas gepast, terwijl ik boodschappen deed.
We zijn op 20 november bij opa en oma Van Mierlo geweest. We hebben daar gegeten. Bas wilde zijn erwtjes niet eten, gelukkig heeft oma Van Mierlo aardappels, bloemkool voor hem gekookt en met appelmoes erover wilde hij dat toch eten.
De huisarts is op 21 november hier geweest, omdat ik nog altijd zo beroerd ben. Gelukkig is mijn urine goed. Mijn bloeddruk is wat laag, maar wel goed en mijn temperatuur is ook goed. Ik moet beter naar mijn lichaam luisteren en mijn rust nemen als dat nodig is. Hij heeft ook nog even naar Bas gekeken, omdat hij erg verkouden is. Opa Van Aerle is even op bezoek geweest om de boodschappen die hij vandaag voor mij gedaan heeft te brengen. ’s Middags is Kim op bezoek geweest. Ik had haar al heel lang niet gezien. Bas heeft heel lief gespeeld.
Een paar keer zat Bas rechtop in zijn bedje. Een keer had hij de handboeien van zijn politie-loop-wagen te pakken gekregen en was daarmee aan het rammelen.
Tijdens het eten begint hij af en toe zo hard als hij kan te gillen, dan kijkt hij me heel trots aan en dan begint hij hard te lachen. Hij is zijn stem aan het ontdekken.
Bas is erg verkouden. Zijn neus loopt en het is lastig voor hem om te eten. Zijn boterham, pap en melk gaan goed, maar zijn avondeten krijgt hij niet zo makkelijk weg. ’s Avonds krijgt hij daarom pap in plaats van melk, zodat hij zijn maagje toch gevuld heeft voor hij gaat slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative